Yeni Nesil İsimler Yeni Nesil Smith'ler

Yeni Nesil İsimler Yeni Nesil Smith'ler


2005 yılında vizyona giren Mr. And Mrs. Smith filmi, bu sefer dizi olarak geri dönüyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt’in başrollerini üstlendiği film, döneminde izlenme rekorları kırmıştı. Filmde, birbirlerinin mesleklerinden habersiz savaşan ve şirketlerinin diğerinin ölmesini istediğini keşfeden evli casusları canlandırıyorlardı. Film o zaman bu ikilinin gerçekten evlenmesiyle oldukça tartışma yaratmıştı. Bir tür ilişki biçiminin de adı olmuştu.

 

Aksiyon dolu diyebileceğimiz bu film, komedi türlerinde görmeye alışık olduğumuz isimlerle bir dizi haline geliyor.  Emmy Ödüllü oyuncular Phoebe Waller- Bridge ve Childish Gambino olarak da bildiğimiz Donald Glover dizinin hem yapımcısı hem oyuncusu hem de yazarları olarak karşımıza çıkıyor.

 

Crashing ve Fleabag dizisini yazan ve oynayan Phoebe Waller Bridge, her ne kadar komedi türüyle ön plana çıksa da dizilerinde drama da yer veriyor. Hayatla ve insanlarla olan mücadelesi hiç bitmeyen karakterleri sayesinde yeni dizi haberini görünce insana bizim kız oynuyor dedirtiyor.

Atlanta ve Community dizileriyle yine komedi türlerinde adını duyuran Donald Glover ise Phoebe Waller-Bridge’e bu dizide eşlik eden isim. Dizinin konusunun nasıl uyarlanacağı henüz açıklanmadı; fakat bu ikilinin merak uyandırdığı kesin.

 

Film uyarlaması olacak yeni dizinin yapımcılığında Waller Bridge ve Glover ikilisine Francesca Sloan ortak olacağını açıkladı. Glover’ın, instagram hikayelerinde Waller Bridge ile dans ederek duyurduğu dizi 2022 yılında Amazon Prime’da yayınlanacak. Bu ikiliyi ayrı ayrı izledik; fakat birlikte nasıl bir içerik oluşturacakları yeni bir merak konusu.

Bu yazıya ilk yorumu siz yazın.