Suzie'den Nefret Etmeyi Sevenlere Bir Haber

Suzie'den Nefret Etmeyi Sevenlere Bir Haber


İlk sezonu seyirci tarafından ilgi gören İngiliz draması I Hate Suzie dizisi, Sky’ın haberlerine göre ikinci sezonuyla geri dönüyor.

 

Lucy Prebble ve Billie Piper’ın hem senaristi hem oyuncusu olduğu dizi, geçtiğimiz yıl Sky Atlantic ve Now Tv’de yayınlandı. Piper, tüm hayatı başkaları tarafından tanımlanan ve otuzlu yaşlarının ortasında kendini nasıl tanımlayacağını düşünmeye başlayan ünlü bir karakter olan Suzie Pickles’ı canlandırıyor.

 

Dizide telefonu hacklendikten sonra hayatı altüst olan Suzie’nin en yakın arkadaşı ve menajeri Naomi ile birlikte kariyerini kurtarma çabası ele alınıyor. Sekiz bölümden oluşan dizi, her bölümde Suzie’nin şok, inkâr, korku, utanç, pazarlık, suçluluk, öfke ve kabullenme şeklindeki duygu aşamalarını yansıtıyor.

 

Phoebe Waller-Bridge’in Fleabag’i ve Michaela Coel’in I May Destroy You dizilerindeki gibi bu yapımda da senarist Billie Piper başrolde ve tamamen otobiyografik olmadan kendi yaşam deneyimlerinden yararlanıyor. Piper şarkıcılıktan sonra kariyerini değiştirerek Doctor Who dizisi ile oyunculuğa geçmişti. Eski bir pop yıldızı ve sonrasında oyuncu olan Piper, Suzie karakterini aynı hislerle canlandırdığını söylüyor.

 

Dizinin ikinci sezon çekimleri 2022 yılında başlayacak. Evet şu an bakınca daha bir yıl var ama zaman geçiyor ve biz Suzie'den nefret etmeyi seviyoruz.

Bu yazıya ilk yorumu siz yazın.