Reha Erdem'den Çevrimiçi Bir Film: Seni Buldum Ya!

Reha Erdem'den Çevrimiçi Bir Film: Seni Buldum Ya!


“Kosmos”, “Hayat Var”, “Beş Vakit” gibi ikonik filmlerin sahibi Reha Erdem yeni filmi “Seni Buldum Ya!” ile çevrimiçi olarak geri dönüyor. Son filmi “Koca Dünya”dan sonra beş yıl ara veren Erdem, sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. Bu uzun bekleyişten sonra geçtiğimiz günlerde ne yapsa izleriz denilecek bir kadroyla yeni bir film çektiğini duyurdu.

 

“Seni Buldum Ya!” filmi günümüze odaklı olarak karantinada geçiyor. Film çekimleri ise yine karantina şartlarına uyarak zoom üzerinden gerçekleşti. Daha önce zoom üzerinden çekimi yapılan filmlerde korku teması hakim olmasına rağmen bu sefer hem yerli hem de karantina komedisi olması ile bir ilk olacak. Bu sayede filmin kadrosunda yer alan Ezgi Mola, Serkan Keskin, Nihal Yalçın ve Taner Birsel gibi isimleri kendi evlerinde günlük hallerinde göreceğiz. Ki aslında görmediğimiz şey de kalmamıştı.

 

Filmin konusu ise bir suç şebekesini ele alıyor. Çevrimiçi bir suç ağı kuran iki dolandırıcı ve bu dolandırıcıların ağına düşen insanların trajikomik halleri yansıtılacak. Erdem’in sinemasından alışılan insan nedir sorusu bu filmde iyinin ve kötünün iç içe geçmesi şeklinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

 

Bir ilk olacak bu yapımın prömiyeri 13 Mart’ta MUBI’de olacak. Zoom platformunun yeni dizi- film setleri haline gelip gelmeyeceğini ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

 

 

Bu yazıya ilk yorumu siz yazın.