Daft Punk Ayrıldı! Anısına Bir Liste

Daft Punk Ayrıldı! Anısına Bir Liste #şarkısöyle


 

Grup Hepsi’nin dağılmasını hazmedememiş kalplere yeni şok, Daft Punk’un kendini imha, duygusallık ve uzun bir sesslizlik içeren veda klibi ile geldi. Yazının yazıldığı an itibariyle video 20 saatte 12 milyon izlenerek Youtube trend listesine girdi ve herkesin ortak yorumu şu oldu: “No matter what happen, Daft Punk will be Harder, Better, Faster, Stronger”. Türkçesi itibariyle “ Ne olduğu hiç önemli değil. Daft Punk daha sert, daha iyi, daha hızlı, daha güçlü olacak."

 

 

Pek çoğumuzun henüz doğmadığı yıllarda müziğini yapmaya başlayan grup, 97’de çıkardıkları ilk albümü ile icra ettiği türün marjinal ve eğlenceli yanında devam etti. Domates belgeselinden, mini anime çizgifilm şeklindeki sıradışı klipleri, Starwars yan karakterini andıran başlıkları ile elektronik müziğin Fransız ikilisi ise artık durmaya karar verdi.

 

Ne olduğu belirsiz, gizem sürüyor. Fakat herkesin tınısını bildiği ve söyleyenini mırıldanarak aradığı şarkıların sahibi grup, eserleri ile hala ayaklara hareket veriyor. O halde Daft Punk güzellemesi spotify listesinin tam zamanı:

Liste burada!

 

Bu yazıya ilk yorumu siz yazın.